Nyhed: Det er nu blevet lettere at sende varer ind til service

Oprettet d.

Nyhed: Det er nu blevet lettere at sende varer ind til service

I lyset af de stigende priser på forsendelse i 2024 ønsker vi at gøre det lettere og mere omkostningseffektivt for jer at sende varer ind til service. Vi introducerer derfor vores nyeste tilbud, hvor du kan købe en pakkelabel direkte gennem os!

Efter indførelsen af den nye postlov har PostNord meddelt, at priserne for at sende breve vil stige, og eksisterende frimærker ikke længere vil være gyldige. Denne ændring gør det markant dyrere og mere besværligt for almindelige borgere at sende varer ind til service. Vi ønsker ikke, at det skal være hverken dyre eller mere besværligt for vores kunder at sende ind til service, derfor tilbyder vi nu muligheden for at købe pakkelabelen direkte igennem os. Ved at gøre dette undgår man besværet med at finde den korrekte forsendelsesmetode og sikrer, at pakken når det rigtige sted uden unødvendige udfordringer.

Ønsker du at vide mere om vores værksteds service, kan du læse mere her.

Sådan Fungerer Det:

Vores nye pakkelabelservice er designet med fokus på brugervenlighed og bekvemmelighed. Processen er enkel og kræver kun få trin:

1. Besøg vores Returportal:

Du finder returportalen ved at klikke på knappen nedenunder.

Returportal

2. Udfyld Forsendelsesoplysninger:

Indtast de nødvendige forsendelsesoplysninger, herunder dine kontaktoplysninger og adresse. Leveringsadressen er allerede forudbestemt og kræver ingen yderligere handling fra din side. Vores brugervenlige grænseflade gør det nemt at udfylde disse oplysninger korrekt.

3. Køb Pakkelabel:

Vælg den ønskede forsendelsestype og bekræft købet. Betalingen sker sikkert og problemfrit via vores online betalingsgateway.

4. Modtag Pakkelabel på Mail:

Umiddelbart efter købet modtager I en e-mail med den genererede pakkelabel samt en QR-kode.

5. Print eller Scan QR-koden:

I e-mailen finder I både en udskrivbar version af pakkelabelen og en QR-kode. Print den ud, og sæt den på jeres pakke. Alternativt kan I vise QR-koden i pakkeshoppen, hvor de nemt scanner den og udskriver labelen for jer.

6. Afsend Pakken:

Sæt pakkelabelen på jeres pakke og send den afsted. Med sporingsmuligheder kan I følge forsendelsens rejse og holde jer opdateret.

Vores pakkelabelservice kombinerer brugervenlighed med effektivitet. Ved at gøre det let for jer at købe, printe og sende pakker sparer I ikke kun penge, men også værdifuld tid. Vi håber på, at denne enkle proces vil gøre forsendelse mere tilgængelig og problemfri for alle vores kunder.

Vi gør opmærksom på, at pakkelabelen er gyldig i 30 dage fra købs datoen. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar